Har du brug for en god leverandør til dine skunkfrø?

Har du brug for en god leverandør til dine skunkfrø?

maj 24, 2022 Slået fra Af Hans

Specielt hvis du er ny på området, står du nok og mangler alt lige fra groudstyr til skunkfrø, for at kunne plante dine små vidundere. Forud for dine bedrifter er det vigtigt at du læser om, hvordan skunkfrø skal vandes og plejes, ligesom du også skal have styr på plantens behov, når først den er vokset. Du skal også have et sted for dine planter at gro, om det så er udenfor, i drivhus eller i udestue, bestemmer du selv.

Groudstyr

Du skal bruge groudstyr, der omhandler sådan noget som klima, gro-lys, gødning, grotelte, forskellige kits, og meget andet. Det kommer selvfølgelig an på, hvor du vælger at gro dem, for nogle af disse faktorer kan selvfølgelig også komme med naturen. Her er det godt at vælge kvalitet frem for kvantitet, så du kan stå med det bedste resultat.

Du kan finde et stort udvalg af groudstyr på Homegrow, da det er vigtigt at du finder en professionel og ordentlig leverandør. Derudover er det i det hele taget bedst, nøje at udvælge hvor dine vare kommer fra, så du er sikker på at modtage dine genstande helt i top!

Skunkfrø

Skunkfrøenes leverandører skal du vælge med omhu, og det skal altså være hos nogen som har styr på tingene. Skunkfrø er en uafhængig sort af cannabis, men den blev først populær i 70’erne.

Skunk er egentlig bare cannabis af høj kvalitet, og selvom specielt steder som Amsterdam er kendt for at have det ene og det andet med skunk, cannabis, (kært barn har mange navne) at gøre, så er det altså udbredt i hele verdenen generelt. Selvom der er mange, der handler med skunkfrø, så er der altså nogen steder hvor det er mere populært end andre steder, eksempelvis er det populært i både Island, Zambia, USA, Italien, New Zealand osv.

Du kan selv finde et kæmpe udvalg af cannabisfrø på Sensimilla, for at begynde din egen groning, når du altså er klar til det og har styr på alt det andet. Skunkfrø er i sig selv lovlige, men når plantet først er groet, er det forskelligt fra land til land, om det er lovligt eller ej. Det skyldtes sjældent sådan noget som eget forbrug, men mere hvis du skulle sælge det, og da der er svært at argumentere for mange planter til eget forbrug, foreslås det at have et mindre antal.