Kom godt i gang med kultivering af cannabis

Kom godt i gang med kultivering af cannabis

juni 20, 2022 Slået fra Af Hans

Vi du gerne i gang med at dyrke cannabis derhjemme? Har du ingen ide om, hvordan du skal komme i gang? Så skal du læse med her. Cannabisdyrkning er ikke kun for de viderekommende. Alt det kræver er du får læst godt op på lektien, følger en detaljeret guide og har god tålmodighed, så skal du nok få succes med din kultivering af cannabis.

Hvor skal dine planter gro henne?

Første skridt er at tage et kig på pladsen derhjemme. Bor du i stort hus med tilhørende have eller har du en etværelses studielejlighed? Når du skal vælge dine cannabisfrø, skal du tage stilling til om planten skal gro indendørs eller udendørs. Der er nemlig forskel på de forskellige frø, og ikke alle planter trives i det samme klima. Du kan shoppe et kæmpe udvalg af cannabisfrø på Sensimilla, hvor du finder frø til både indendørs og udendørsbrug. Der er også forskel på pasning af henholdsvis indendørs og udendørsplanter, så husk at få det nødvendige groudstyr med til dine frø.

Få styr på groudstyret

Når du har anskaffet dig dine ønskede frø, så er de tid til at få planten til at spire. Hvis du har valgt at gro indendørsfrø, så skal du sørge for at skabe det rette indendørsklima, som dine planter kan trives i. Find et stort udvalg af groudstyr på Homegrow og køb alt fra grotelte, grolys og gødning til dit indendørsprojekt. Selvom det er dyrere at gro planten indendørs på grund af de ekstra udgifter til groudstyr, så er det også meget lettere at følge med i kultiveringsprocessen og administrere vandingen af dine planter.

Pas godt på dine cannabisplanter

Cannabisplanter er langt mere hårdføre end vi går og tror. Især udendørsfrø kan holde til lidt af hver selv i det barske danske klima. Dog får du mest succes med din kultivering, hvis du passer godt på dine planter, ligesom du ville gøre med hvilken som helst anden plante. Dine cannabisfrø har brug for særlige kraftige lysforhold for at trives. Så uanset om de står indenfor eller udenfor, så sørg for en masse lys. Derudover er planterne lettere sarte i forhold til vand. De fleste cannabisplanter tåler ikke særlig meget vand, og foretrækker faktisk at tørre ud mellem vandingerne. Især i de første stadier af frøets liv skal du være forsigtig med vandingen, således det lille nye frø ikke lider druknedøden.