Sådan rekrutterer du flere medlemmer til din fiskeklub: 5 tips

Sådan rekrutterer du flere medlemmer til din fiskeklub: 5 tips

maj 23, 2022 Slået fra Af Hans

Hvis du ønsker at starte din egen fiskeklub eller ønsker at tiltrække flere medlemmer til en eksisterende fiskeklub, skal du gøre en ekstra indsats. Her er fem tips, der vil hjælpe dig med at rekruttere flere medlemmer og holde dit fiskeri en kommerciel succes.

 

Hold dine priser lave

Dette er en af de vigtigste faktorer for at tiltrække nye medlemmer. Hvis du ønsker at holde din klub kørende, er det vigtigt at have et stort antal medlemmer, der melder sig ind. Ved at holde dine priser lave er der større sandsynlighed for, at du får folk ind ad døren.

Selv om det er vigtigt at holde omkostningerne nede, må du ikke være for billig – hvis du begynder at spare på kvaliteten, vil du hurtigt opdage, at rygtet spredes, og at folk er mindre tilbøjelige til at melde sig ind. Find en balance mellem at være overkommelig og yde en god service, og du bør se dine medlemstal begynde at stige.

 

Ræk ud!

Start med at spørge ikke-medlemmer i området om, hvad de ville være villige til at betale for at være med i en fiske klub. Tøv ikke med at bruge internettet som et redskab til at nå ud til potentielle medlemmer – skriv på fora, start en blog eller opret konti på sociale medier, der er dedikeret til din klub.

Sørg for at være aktiv i fællesskabet, så vil folk begynde at lægge mærke til dig.

 

Skab et godt miljø

Hvis du vil have folk til at blive ved med at komme tilbage, skal du sørge for, at de har det godt, når de er der. Det betyder, at du skal skabe en behagelig atmosfære både på og uden for vandet.

 

Sørg for, at dine faciliteter er i orden, og at du regelmæssigt fylder søerne med masser af fisk. Hvis du kan gøre dette, vil folk være mere tilbøjelige til at anbefale din klub til andre. Sørg for at lave et inviterende klubhus med nogle behagelige møbler, et lækkert kontor skrivebord, og et jalousiskab med alle dokumenterne. Hvis du laver et dejligt klubhus folk kan hygge sig i før og efter, er der meget større chance for at de kommer tilbage.

Fremme af arrangementer

En måde at få nye medlemmer på er ved at afholde regelmæssige arrangementer og konkurrencer.Det er en god måde at vise, hvad din klub har at tilbyde, og tiltrække opmærksomhed fra ikke-medlemmer. Hvis folk mangler nogen at tage ud at fiske med, kan man tjekke astrologi og kærlighed for at se hvad stjernerne har at sige.

 

Arrangementer kan være alt fra åbent hus-dage, hvor folk kan komme og se sig omkring, til fiskekonkurrencer med præmier på højkant. Uanset hvad du gør, skal du sørge for at reklamere for dit arrangement i god tid, så folk har tid til at planlægge deres besøg.

 

Tænk ud af boksen

Endelig skal du ikke være bange for at tænke ud af boksen, når det gælder rekruttering af nye medlemmer. Der er alle mulige ting, du kan gøre for at skille dig ud fra mængden og tiltrække opmærksomhed.

 

En ting du kan prøve er at give et gratis medlemskab i en måned – det er en god måde at få folk ind ad døren og vise dem, hvad din klub har at byde på!